herkese merhaba...son bir kaç gündür youtube a tekrardan giremeyenler için... önce yeni bir explorer sayfası açın...sonra aşağıdaki linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştır enter tuşuna basın... C:\WINDOWS\system32\drivers\etc açılan sayfaya aşağıda ki linkten indireceğiniz host dosyasını yapıştırın... http://uploaded.to/file/zbiaq1... dosyayı yapıştırın tamam diyin...ve youtube karşınızda...
tşklerler modena ,yaptım ama gene girmiyor ? bu youtube yüzünden bırakcam neti yahu senin kullandığın dns ayarları nedir, ondanmı acaba?
Geçenlerde kullandığım hostlara bi alem olmuş ve uzak kalmıştım, saolasın Turgay, gelsin şimdi baitcasting videoları...
Alternatif olarak Ağ bağlantıları/özellikler/tcp-ip kısmına girin alttaki dns satırlarını 4.2.2.1 4.2.2.4 veya 8.8.8.8 8.8.4.4 veya 8.8.8.8 8.8.8.4 yapın herhangi bir sorununuz kalmaz.
yok maalesef bu dns ayarlarıda işe yaramadı, acaba benim gibi vista kullanıcılarında genel olarak mı var bu sorun ?
paylaşım için teşekkürler turgay bey host dosyasını yenisi ile değiştirmek yerine eski satırların altına kaydetsek sorunu çözebilirmiz acaba dns ler telekomun altyapısı yüzünden çalışmıyor turgay beyin yöntemini yaptıktan sonra modemin fişini çekip 10 sn sonra takın çözülür çözülmes ise başka bi yol bulunur elbet
Ben bu DNS leri sürekli kullanıyorum hiçbir sorun yaşamıyorum, hatta telekomun dns lerinden daha hızlılar. Tek bir ihtimal santralden santrale fark ediyor olabilir.