Arkadaşlar malum bazı arkadaşlarımızın internetleri imageshack.us sitesini açmıyor ve resim yükleme konusunda sıkıntı çekiyorlar bunu önlemek için http://www.tinypic.com/ sitesinde resim yükelemyi anlatıcam 1 2 3 4 5 6 7 Ve istavrit Resmimiz forumda
bilal güzel paylaşım...ellerine sağlık... 4 numaralı resimde baştan ikinci bölme içinde yer alan kodu kopyalayıp direkt olarak mesaja yapıştırmak sureti ile de yapılabilir...image code for forums&messageboard kısmın da olan...
Teşekkürler turgay abi. image code for forums&messageboard direkt olarak mesaja yapıştırmak sureti ile de yapılabilir evet abicim öylede olur
hızlıresimyükle.com sitesinden yüklediğim resimler bir süre sonra aracı site tarafından iptal ediliyor ama image.us sitesinden yüklenenlere birşey olduğunu görmedim peki bu www.tinypic.com sitesinden yüklenilen resimlerdede bir süre sonra yüklenen resimler iptal oluyormu?
Kaybolcağını zannetmiyor kesin bir bilgi söyliyemem ancak şu bir gerçek image.us sitesinden daha hızlı şekilde gösteriyor fotoları
tinypic.com da bildiğim kadarı ile resim silinmiyor ama, yıllar sonra link düşebiliyor. Bu bütün sitelerde oluyor. photobucket.com da en az, imageshack.us kadar iyi ancak, tek dezavantajı üye olmadan resim yükleyemiyorsunuz. Ben acele işlerimde hizliresim.com'u, acelem olmayan işlerde ise, photobucket'i kullanıyorum. hizliresim.com'da link bir süre sonra silinebiliyor (tam anlayamadım ama, galiba siliyorlar). Bu arada, Bilal çok faydalı bir konu olmuş, birçok kişinin işine yaracaktır, tebrikler. Saygılar...
birilerine faydalı olmak adına yaptığınız tüm işler aslında sizin faydanıza hanenine artı olarak yansır yardım etmektir neticede allah razı olsun abicim sevgiler...