Sevgili Onur, fotoğraflar çok güzel ve tabi balık da Paylaşım için teşekkür ederiz... Profil ayarlarınıza girip imzanızı isim ve doğum tarihi yazarak düzenlerseniz seviniriz... Anlayışınız için şimdiden teşekkürler...
güzel av olmuş tebrikler.bizim buralarda böyle mekanlar ve balık az.oranın kıymetini bilmelisin......
buda az once baliktayken cektim tuttugum baliklari sportif amacli tutuyorum ve geri birakiyorum.bir iki defa turna yedim fakat toprak kokusundan dolayi artik yemiyorum ve geri saliyorum.geri salmadan oncede boyunu olcup fotografini cekip bilgisiyarima aktarip sizin gibi balik severlarle paylasiyorum.herkeze selamlar. ek bilgi:burda cikan balik casitleri:sudak,kizilkanat,levrek,sazan,turna,kadife,capak,yilan baligi su an aklima gelenler bunlar.sadece tatli su icin cikanlari yazdim size bu da bu gun tuttuklarimdan 2 ad levrek buda internette dolasirken gordugum super turna
hafta sonu eger biseyler cikarsa onlarida burda yayinlayacagim ama bu aralar turna ve levrek zor cikiyor havalarin cok sicak olmasindan dolayi galiba