AVLAK:TAYAKADIN -KAZIKLI GÖL-İST KULLANILAN YEMLER:NORMAL TURNA KAŞIGI, 5 NO MEPS ,SİLİKON YEMLER AVIN HİKAYESİ SABAH 05:00 GİBİ YOLA KOYULDUK AVLAK ALANIMIZA VARDIGIMIZDA SON DERECE SOGUK VE RÜZGARLI BİR HAVA VARDI GÖKYÜZÜDE KAPALIYDI BİRAZ SOLUKLANDIKTAN SONRA AVIMIZA BAŞLADIK ATÇEK ATÇEK YAKLAŞIK YARIM SAAT HİÇBİRŞEY YOK SANKİ TURNA KALMAMIŞ GÖLDE DERKEN İLK VURUŞ LİMİT ALTI BİR TURNA SUYA İADE EDİLDİ DAHA SONRA BİRTANE DAHA ODA UFAK BİR TURNA ONUDA İADE ETTİK YAKLAŞIK 1,5 SAAT SONRA GÜNÜN TEK KAYDADEGER TURNASI NORMAL TURNA KAŞIGINA GELDİ DAHA SONRA YİNE UFAK LİMİT ALTI TURNALARLA UGRAŞTIK HEPSİ SUYA İADE EDİLDİ BALIK HARAKETLENMİŞ YALNIZ HEP UFAK TURNALAR GELİYOR KAŞIKLARA AVIMIZI ÖGLENE DOGRU BİTİRDİK ZATEN BİRKAÇ DAKİKA SONRADA MÜTHİŞ BİR YAGMUR BAŞLADI BUGÜNLÜK KISMET BİR TANEYMİŞ NE YAPALIM BUNADA ŞÜKÜR GÖLDEN MANZARALAR BUNUN GİBİ YAKLAŞIK 4-5 LİMİT ALTI TURNA SUYA GERİ İADE EDİLDİ
Evde oturmaktan iyidir be Mesut abi.Bu yağmurlar kurtarıcak bizi inş.Çok güzel fotoğraflar çekmişsin.
paylaşımın için teşekkürler.Ufak balıkları suya saldığın dan duyarlılığından dolayı ayrıca teşekkürler arkadaşım
Tebrikler Mesut kardeş, inşallah daha büyüklerini de yakalarsın. Ufakları geri gönderdiğine göre zaten bunu hakediyorsun. Daah önce de Kazıklı gölden bahsedildiğini duymuştum, nasıl gidiliyor tarif edebilir misin? Rasgele
merhaba Mesut Merhaba, Turna balığı için her yere gidilir diye düşünüyorum. Resimde sergilediğin turnadan daha irisini Sazlıbosna dan almıştık lakin geçen hafta tekrar gittik sanırım ağ avcıları yüzünden nesli tükendi veya çok az kaldı sanıyorum. Kazıklı göle yakın zaman da avlanmaya gittiniz mi bir şeyler varmı. Selamlar