Cumartesi günü iş çıkışı işyerime 5 dakika uzaklıklaki sulama kanalına ait köpnünün hemen altında yakaladığım 4 akbalık. Hepsi suya iade edilmiştir. Aslında balığa gideceğim felan yoktu ama siteye birkaç resim olsun diye 45 dakika olta attım bu dört güzel balık sizin şansınıza geldi. Shot with SAMSUNG SGH-D600 at 2007-07-15 Shot with SAMSUNG SGH-D600 at 2007-07-15 Shot with SAMSUNG SGH-D600 at 2007-07-15 Shot with SAMSUNG SGH-D600 at 2007-07-15 Burası da yakaladığım yer daha önce çekmiştim. Shot with SAMSUNG SGH-D600 at 2007-07-16
Yok yav aklımı karıştırdın Özlem o kunuştuğumuz Cuma günüydü bunları cumartesi tuttum Cuma günü o açlıkla evin yolunu nasıl buldum bilmiyorum yoldaki insanları kızarmış kuzu gibi görmeye başlamıştım. En son onu hatırlıyom
Teşekkür ederim. Balıkları geri bırakmak gerçenten güzel bir duyguymuş bu site sayesinde öğrendim. Onları tekrar yüzerken görmek güzel ayrıca geçenlerde gittiğim bi avda aynı balığı ikinci kez yakaladım ağzında hala ilk yakaladığımda oluşan kanca izi vardı geri bırakınca bir balıkla iki kere balık tutma zevkini yaşatıyor