merhabalar oğlum, Ege'm Toprak'ım Çelikkaya'm bugün okula başladı. onunla beraber tüm çocuklarımıza başarılı bir okul donemi dilerim. şimdilerde işler biraz değişmiş. ne kara tahta var, ne kara önlük ne de ağlamaktan gözleri kızarmış yavrular.(en azından şehir merkezleri için). insan hemen kendisini hatırlıyor şöyle olmuştu böyle olmuştu diye. hey gidi günler. ne de çabuk geçiverdiniz. mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim yanında kasılan koca göbekli de benim sevgiler
Canım yeğenim benim...Orada olamadık bu güzel günde, başarılar dilerim sana, hayırlı uğurlu olsun abicim... Bu arada Ege, oku...oku da, amcan gibi eşek olma sakın
Murat'çım Allah zihin açıklığı versin aynından bi tanede bende var benim ufaklıkta bugün başladı Allahın izniyle inşallah büyük başarılara imza atarlar..
Sevgili Ege Toprak Çelikkaya, Çok güzel ama bir o kadar da zor bir yolun başındasın. Nerede olduğunu, seni nelerin beklediğini biliyor musun, bilmiyorum. Ama inan, garip bir duygudur okumak, öğrenci olmak… Bir sıran olacak, ilk olmasa da en çok şeyini paylaşacağın bir de sıra arkadaşın… Silgini, fazla olan kalemini, kağıt mendilini, defterinin ortasından kopardığın yapraklarını, ödevlerini, hatta kimi sınavlarda soruların yanıtlarını… Teneffüslerin hiç bitmemesini, çalışamadığın derslerde sözlülerin hiç yapılmamasını, o gün okula sağlıkçıların gelip aşı yapmamasını isteyeceksin. Kimi derslerin olacak hiç ilgini çekmeyecek, oflaya puflaya çalışacaksın. Kimi derslerin olacak, onları öğrenmek keyifli bir oyun gibi gelecek, her derste öğretmen soruları sana sorsun isteyeceksin… Cuma günlerinin mutluluğu, pazar günlerinin çanta hazırlama telaşına karışacak… Ve bitmez sandığın okul yılların bir gün gelip bitiverecek. O gün geldiğinde şöyle bir durup düşüneceksin, neler yaptım diye… Umarım bu düşüncenin sonunda keşke’lerin yerine iyiki’lerin çoğunlukta olur. Ve umarım okul hayatını doğru zamanda, doğru yerde, doğru tercihle, yaşamına doğru bir yön vererek bitirirsin… Yolun ve aklın açık olsun küçük arkadaşım…
benim kız bu sene 5'e oğlumun da 2 senesi var daha okula.hayırlısı bakalım Allah kazadan beladan,nazardan saklasın yeğenimi canım benim...öp onu benim için "MAŞŞALLAH"
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun.Başarılı ve ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah...Benim için de yanaklarından öpüver...
inşallah üniversite mezuniyet günlerini de görürsünüz. ufaklıklara ve tüm öğrencilere başarılar dilerim. allah zihin açıklığı versin....