Saolasın abim istavrit çaparisi ile kaba yaprak alan biri nasılsa bende öyleyim artık hedef balık secmıyorum mustafa abi nede olsa o beni bi sekılde buluyo :laughing:
bogazi istavrit samis 6li7li cekiyolar.ben inatla kasik rapala calistim. 5tane sarikabadayi kandirmayi basarabildim yol boyunca uskudara kadar gorebildigim herkez capari calistiriyordu.semsipasada yemli ve capari calisiyordu. durum boyle.
Saolasin Deniz abi.. ben bu rapala avını ögrenene kadar hayvan bogazi terketti kismet artik onumuzdeki akınlara bakıcaz
Fatih ağa tebrik ederim, daha niceleri rastgelsin :clap2: çok güzel görünüyorlar sarıkabadayılar Afiyet olsun...:thumb:
Saolasın kardeşim sende olaydın iyiydi Saolasın abi.. Sezon finali yapıcaz yakında çalışmalara devam reeling reeling Saolasın Ferhat senin avların yanında sinek vızıltısı kalır tabi bunlar gerçi avın küçüğü büyüğü olmaz dersen o başka :thumb: Saolasın Cihan, Evet çok istavrit vardı ve bir ara kıyıda sadece istavrit kafaları geziyordu.. Dişliler istavritlere soykırım yaptı resmen Daha iyileri sizin oltanıza uğrar inşallah.
Valla öyle çok isterdimki bugün balıkta olmayı anlatamam Bende olaydım yanında iyiydi zaten pazar günüde gidemedim yorgunluktan, birde son demleri dişli geçişlerinin içim gidiyor resmen reeling hooked reeling hooked
Başka zamana artık yanlız boğazda bu kadar yem varken dişliler genede burayı bırakır gider mi tartışlılır Bu arada zor şartlar altında ki avda, trio65 gayet başarılı çıktı. 175gr. ile çalıştım hep. bir ara 150gr. atınca akıntıyla beraber takımın peşinden depar attım resmen, yetişemiyorsun o kaar akıntı var yani su basıyor filan ama Cihanın dediği gibi, makine bir kaç kullanım sonrası rahatladı. Arap atı gibi sonradan açıldı
İyi akşamlar iyi sohbetler Fatih bu arada tebrik ederim dişlinin azaldığı bu zamanlara gayet başarılı bir av
İnşallah terketmezler ayrıca makinenin performansından memnun olmana sevindim :thumb: bende hayırlısıyla bir makineye kavuşabilsem en yakın zamanda aaaaahhh aahhh hihi
Selamunaleyküm balıkçı dostlar Denizden nasiplerini alan gençlerimizi tebrik ediyorum afiyet şeker olsunreeling :hungry: :thumb:
Selamun aleyküm dostlar, cümleten hayırlı akşamlar, herkesin keyfi yerindedir inşallah Fatihim tebrikler, dişliler bu sene boğazda konaklayacak gibi görünüyor
Bu sabah Serkan (Serji) arayıp, "abi Kalender'den geçiyorum, sahilde insanlar, denizde tekneler sayılamayacak kadar çok fazla, millet çapariyle dişlileri dört dört çekiyor, akılllara zarar"dedi. Yani sabah sabah benide kaşıntı tuttu ama malum p.tesi yoğunluğu olmasa basıp gidecektim nerdeyse