Selamunaleyküm kadim dostlarım Bu gün dişli familyasının son dönemlerinde onları itina ile kıyıya alan süper avcı dostlarımı tebrik eder, bütün avlarının böyle güzel geçmesini temenni ederim.:thumb: reeling :hungry: Alirıza kardeşim yavrumuzun durumunun iyiye gitmesine çok sevindim Allah bir daha bu tür hadiseler göstermesin tekrar geçmiş olsun kardeşim
Allah daha çok iyilik versin abi bende izledim maçı çok keyifsiz maçtı bence hakem düdük çalmaktan maçı oynatmadıki ben berabere bitmesini istiyordum, bizim için daha iyi olurdu, neyse sağlık olsun hihi hihi
Cümleten herkese hayırlı geceler abiler, arkadaşlar... Allah herkese rahatlık versin... Yarın balığa çıkacak olanlara şimdiden rastgele, güzel haberleri bekliyoruz, kısmetiniz bol olsun :reeling:
Abi ellerinize sağlık.Bereketli ve neşeli geçmiş gününüz. Devamını dilerim. Yanlız o merayı ben çok sevdim.Fırsatlar uyarsa sizleri görmeye,bir deneme daha yapmak isterim.
Çok büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin. Dualarımız her zaman güzel kardeşimizle ve sizinle.Elimizden gelen bir şey olursa seve seve buradayız.
Geçmiş olsun Rabbim tez zamanda eski sıhhat ve afiyetine kavuşmayı nesip etsin, sevenlerini üzmesin... Sağlık ve Mutlulukla kal....
bu hafta yoğun olucak heralde fatih saolsun her sabah erken davranıyor ama serkanı görünce endişeye kapıldım
Aleyküm Selam sizlerede hayırlı işler hayırlı haftalar. Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı işler hayırlı haftalar