Keşke demekle olsaydı bu işler Hüseyin Allah gönlüne göre versin kardeş...:thumb: Palazlanmış yapraklar ve kaba kraçalarda diyebiliriz Sabrican:laughing:
arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar. siz gerçek dostları tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum. arayan aramayan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm abi kardeş ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim hepinizden Allah bin kere razı olsun . Dualarınızın yine bir okadar karşılığı olsun. Çok şükür kızım daha iyi yarın nasipse hastaneden çıkacak. Allah ım hepinize sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin. tekrar hepinize çok teşekkür ederim. mesajımı telefondan yazıyorum hatalarım olursa affola cevap veremezsemde kusura bakmayın. herkese tekrar hayırlı akşamlar
Sağol Onur sana da daha iyileri rastgelsin Eyvallah Ersin, bugünkü nasibimizi de aldık şükür Aktif dinlenme yaptık Hüseyin çıtayı yükseltmişsin Kaba yaprak Sağol Fatih, istavrit için de dip su çalışıyoruz ama direk hedef istavritse 100 metre soldaki yolun ordan atmanı tavsiye ederim, hem rahat çalışırsın hem de balık daha iyi çıkıyor.. Bir telefon kadar yakınız Ali Ufaklığın iyi olmasına sevindim, tekrar geçmiş olsun
Ali abi sevindirici bir haber, çok çok geçmiş olsun... Allah sağlık sıhat versin, hayırlısıyla taburcu olsun kardeşimiz..
Bende iyiyim abi çok şükür bugün mekana balığa gidemedim aklımda kaldı Asıl sen nasılsın abi, sağlığın sıhatin yerinde inşallah ? maçı izledin mi, son yorumları alalım