Erhan abi daha dün yazdık, sende bugün mü bekliyorsun yoksa Eğer şartlar oluşursa zamanı geldiğinde o da olur inşallah
İsa ve Sabri abilerim elinize emeğinize sağlık, kısa sürede bereketli bir av olmuş yine çok güzel görünüyor sarıkanatlar afiyet olsun şimdiden :thumb: güzel resimleri gördük, sıra geldi videoya onada eklenince bakarız artık tebrikler...
Çok güzelmiş tebrikler... :thumb: Mekân aynı mekân galiba... Bereketli olsun... Allah cc Tekrarını nasip etsin...hooked
Muhabbet diyorum bu gün yarın demedim zaten, sonra sadece sen demedinki...! biri daha yanılmıyorsam, orada org yapabilirmiyiz dediydi, sanki... Onun için dedim yanlış anlamışsın...!
İsa sanki rapor değil edebiyat dersi:thumb: Sabri sende süpersin kardeşim her ikinizi tebrik ederim:thumb: :hungry: :thumb: Ayrıca herkese hayırlı akşamlar
Yok abi yanlış anlamadım, tekrar bu saatte sucuk ekmek muhabbeti yapmayalım, canı çeken falan olur diye Tamam Erkan şimdi kokuyu aldığı gibi damlar buraya:hungry: :laughing: :laughing: :laughing:
Güzel çekmişsindir abi videoyu da, hem zaten o balığın olduğu bir video kötü çıkarmı Hayırlı akşamlar Erkan abim nasılsın ?
Erkan hoşgeldin, mesajımı seni görmeden yazmıştım ama kokuyu bu kadar çabuk almanı bende beklemiyordum
Bu sefer önlemimi aldım eve gelirken bir kangal getirdim yarım saat evvel :hungry: :laughing: :laughing: :laughing:
Selamünaleyküm, cümleten hayırlı akşamlar İsa abi, Sabri abi tebrikler çok güzel av yapmışsınız fotoğraflar çok güzel yüzünüzden ne kadar keyif aldığınız belli yanınızda olmayı çok isterdim abilerim ama malum iş güç cyrr