Sabrican Şemsi Ahmet Paşa camisi hakkında yaptığın alıntı gerçekten oldukça ilginç ve güzelmiş.İlk gidişimde kuşları takip edeceğim
vardıı iyi iyi şükür abi sen nasılsın yarın olur tabi abi niye olmasın ,abi tam olarak camiinin neresinden bahsediliyor bilmiyorum muhtemelen üstünden bahsediyordur çünkü yanlış hatırlamıyorsam çevre duvarlarına serçeler geliyordu
Bir Üsküdarlı olarak yıllarca bu hikayeyi dinledik ve ben sürekli takip ettim. Kuşlar bir güzel geliyorlar ve konuyorlardı, yani hiç bir etkisi yok. Şimdi ise yeni bir tadilat var Caminin üzerini kapatıyorlar, nedenini anlayamadım. Bu arada cami üzerindeki kuşları izlerken kargalara kaptırdığım balıkların haddi hesabı yok.
Buyrun birinci ağızdan gözlem sonucu kargalar çok uyanık valla, kovanın içinden kapıyorlar balığı :hungry: Murat abi bu arada hoşgeldin nasılsın ? Bende kendime Surf atış eldiveni yaptım :thumb:
:laughing: abi ben duvarlarda serçe gördüğümü hayal meyal hatırlıyorum ama balıkları kargalara kaptırcak kadar bakmadım zaten orada kargalar martı gibi çalışıyorlar alışmışlar kovalara pike yapıyorlar bu :laughing: cami üstünden kuş geçmemesi muhtemelen zamanında vardırda şimdi bukadar çevresindeki yapılardan dolayı olmaması bence gayet normal aslında ama birgün çay içerken kısmet olursa hep beraber takip ederiz abi
ersin ellerine sağlık ama ağa oğlu gibi yaptım oldu diyorsun nasıl yaptın bir anlatsan hatta forumda konuda açsan mesela nasıl olur herkes faydalanır
Ahh be sabri abim foruma bak konuyu gör :thumb: ilk önce konuyu açtım sonra resimleri buraya yükledim zaten
Teşekkürler Aykut, sen nasıl oldun Tabiki üstünden bahsedilmiştir Bende öyle düşünmüştüm ama insan yinede acaba diyor, bilgi için teşekkürler, artık boşuna takip edip balık kaptırmam Bravo Ersin, gerçekten güzel olmuş tebrikler, Sabrinin kaşıklarının yanında bunlarda satılabilirmrsparkle
:laughing: :laughing: :laughing: Teşekkürler İsa abi, Sabri abinin kaşıklarla birlikte bu eldivenlerde gider abi :thumb: K.S kaşık + E.E surf eldiveni özel kampanya ikisi bir arada 10 tl :laughing: :laughing: :laughing: