Dünkü avdan güzel bir anektod; Atış sırasında benim takım bedenden koptu gitti.Yorgunluktan takımı öylece bırakıp, biraz gezinip arkadaşlarla sohbet etmek için kamışı bir yere dayayıp dolaşmaya çıktım. Yerime tekrar döndüğümde üzerinde kurşun ve kaşıkla tam takım oltamda hazır haldeydi, hayırdır inşallah dedim Sonradan Fatih kardeşimin, benim için avını bırakıp kendi takımlarını kullanarak yaptığını anladığımda çok mutlu oldum ve duygulandım, kendisine teşekkür ettim. Ve anladım ki, bizleri birarada tutan en büyük harç'ın sevgi ve saygı olduğunu...:grouphug:
Malzeme almaya gittiğimde bir bakayım abi o zaman, Pazar günü balıkları kurşunla zehirleyecektim az daha 3 takım gitti :laughing: :laughing: :laughing: Takımlar neysede tekrar şok bağla kurşun kösteği rapala derken acayip pratik yaptım
Abi Fatih forumda ilk tanıştığım kardeşim çokta aktif bir üye bu formunu sanada yansıtmasına şaşırmadım Organizasyonda bulunan herkes o gün birer abi kardeş gibiydi ilk defa tanışan o kadar insanın biribirine bu kadar muhabbet, sevgi ve saygıyla davranmasına kocaman bir MAŞALLAH demek lazım...
Peki nasıl ölçtün o mesafeyi, eğer tahmininde haklıysan hiç azımsayacak bir atış yapıyorsun demektir Kesinlikle faydalı bir aksesuar Sen trakyalısın atarsın elbet.mrsparkle
Daha öncekilerin içinden tahminen söylüyorum abi ama Pazar günü max 60-70 tir. Mesela Pazar günü tekneler bence 130-150 metre açıktaydı.
aleyküm selam abi hoşgeldin hayırlı aksamlar aklım sizde kaldı biraz yolda rahat gittinmi cengiz zorluk çıkarmadı deilmi :laughing: :laughing: :laughing: aleyküm selam hg
Süper bir yolculuk oldu :thumb: Yeter ki senin diline düşmeyelim anladın sen onu :laughing: :laughing: :laughing: