Selamun Aleyküm Hayırlı Geceleriniz olsun İnşallah ; Abi bir anda sıcradım yatakdan baktım kulaklarım cınlıyo dedım kesın kaynatıyolar gene forumda epeyce yorulmusum abi uykuya doyamadım bugun...
Sevgi ve güzellikler, karşılıklı ve art niyetsiz, çıkarsız, olduğu sürece, güzelliklerde beraberinde geliyor... balık tutmadım ama dediğin gibi üst seviyede keyif aldım, mutlu oldum bu birlektelikten.. İyiki gelmişiz.... :thumb: mrsparkle
Konumuza sahip cıkalım diyelim biz ona ben sadece asistanlıgını yaptım isa abi tebrikleride bi zahmet kabul etceksin artık :thumb:
Ve Aleykümselâm... Seninde gecen ve gecelerin hayırlı olsun... Yoksa rüyanda dişlilermi dişledi sıçradığına göre.. Madem doyamadın... nerede kalmıştık deyip devam et, en iyisi...
Cümleten hayırlı geceleriniz olsun tekrardan ben kaldıgım yerden devam edeyim o zaman yok yok düşündügün gibi olacaktıda eve gelınce bır kac saat uyuyup karsıya gecmek zorunda kaldım karsıda oyalanmasaydım kesin giderdim bizim üstatlardan telefon ustune telefon aldım nerde kaldın gelmıyomusun dıye...
Benden bu kadar dostlar uyku gözlerimden akıyor Herkese hayırlı geceler işlerinde başarılar tatlı rüyalar.
Sizin güzelim denk cümbüşünüz içinde, bizimkinin lâfımı olur deniz... Evet emeği geçenlere çooook teşekkürler, tabi sende olmak üzere... Sizinde renklerinizden istifade etmek dileğiyle... Evet o kadar insanı her zaman bir araya getirebilmek gerçekten zor...! ama dediğin gibi tadı başka... Seyrek gir dostuna, kalksın ayak üstüne..! Sık git dostuna, yatsın sırt üstüne... Olmaması dileğiyle Selâm ve Sevgiler... :thumb: mrsparkle
Tam gidiyordum yazını görünce gülmeden edemedim ferhat'ım:laughing: Allah'ta seni güldürsün kal sağlıcakla Herkese hayırlı geceler
Sen bize hakkını helâl et, gösterdiğin misaferperlikten ötürü çok teşekkür ederiz... dediğin gibi, mükemmel bir gündü... En kısa zamanda izmit'te görüşmek dileği ile... Selâmlar... mrsparkle
Cumleten Selamlar, Bol kazançlı, Hayirli gün ve haftalar.. Ava gideninde oltasi boş kalmasın inşallah.. Rastgele..
selamun aleyküm ve aleyküm selam herkese hayırlı günler hayırlı haftalar işleriniz rast gitsin hepinizin görüyorumki mükemmel org üstüne mükemmel muhabbet geçmiş elinize ağzınıza sağlık olsun sizler hakkınızı helal edin varsa benim hakkım helal olsun hepinize eee ne zaman yapılıyo yeni org
Bu şahane topluluğu gördükçe insan kendine kızıyor, neden orada yokum diye. Balık umurumda değil, ben balık tutmayı değil, Tutabilme ihtimalini seviyorum. Yeni dostluklar, arkadaşlıklar hepsinden önemli. Bundan sonraki organizasyonlar için elimden geleni yapacağım ve aranızda olmak için şartlarımı zorlayacağım. Gerekirse eşim ve oğlum ile birlikte geleceğim.
abi bende tanışmayı ve yanyana olta atmayı çok isterim inşallah çok yakında nasip olur hepimize mustafa abi hayırlı haftalar hayırlı haftalar cihan fatih hayırlı haftalar (ali ç abiden haberi olan varmı)
selamlar abi.. nasılsın ? güzel bir org. olmuş keşke katılabilseydim ama kısmet değilmiş bir dahakine inşallah.. bu tarafa da bekleriz her zaman.. güzel eşkina yapıyormuş bir yoklayacaz bakalım kısmet..