Sn Ersin bey Güzel bir organizasyon gerçekleştirmişsiniz. Fotograflar da bir harika. Sizin ile tanışmış olmak da ayrıca çok güzel. Beni de davet ettiğiniz bu organizasyona katılamamk beni çok üzdü. Fakat ben genelde pazar günlerini eşim ve oğluma ayırmaktayım. Diğer günlerde daha rahat katılabiliyorum bu tip organizasyonlara. Umarım bir başka toplantıda aranızda olmaktan büyük onur duyarım. Görüşmek üzere. Saygılarımla.... Murat
Cümleten selamın aleyküm Bu gün için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim... BALIK AVI DOSTLUĞUNUN bu gün neleri bizlere verdiğini gördüm ve bunu sizinle paylaşmak istedim... Mesafe tanımaksızın DEĞERLİ insanlar bizlere katıldılar.... Bizlerle BİLGİLERİNİ paylaştılar.... Bizleri EVLERİMİZDEN alıp aynı yere bıraktılar.... Nice emeklerle tutulan balıkları hiç düşünmeden MİSAFİRLERİMİZE verdiler... Uzun lafın kısası... HİÇ BİR ÇIKAR GÖZETMEKSİZİN sahibi olduğu şeyleri diğer insanlara verip paylaşabileceği bunca insan bir arada olurmu diyorsanız eğer.. işte o kadar İNSAN GİBİ İNSAN bu gün bir aradaydı... Sizler gibi değerli BALIK AVI DOSTLARININ arasında olabilmek NE GÜZEL...
İNŞALLAH... :thumb: Karar sizin, sen neresi dersen, O.. sende en az bizim kadar iyi biliyorsun artık buraları...
Selam Arkadaşlar, hayırlı akşamlar Bugün harika bir organizasyondu ama orada olmama rağmen muhabbete çok iştirak edemedim, tekrardan özür diliyorum. Pazar günü olması gözümü korkutuyordu ama kalabalık tahmin ettiğimden azdı. Çok fazla dolaşma takılma yaşamadık. Avı renklerini beğenmeyip, oje ile modifiye ettiğim sahtelerimle yaptım. Çok güzel boyadığım söylenemez ama süper iş yaptı. Keşke boyarken foto alsaymışım Aşağıdaki sultanlarda benim payıma düşenler. En alttaki 30 cm gerisi de muhtelif büyüklüklerde. Sonraki organizasyonlarda görüşmek üzere. Saygılarımla, Uploaded with ImageShack.us
Murat abi balığa ilk başladığım zaman yüz yüze tanışmıştık fakat tekrar görüşmek kısmet olmadı, bu gün katılabilseydin ne güzel olurdu, en kısa zamanda görüşmeyi arzu ediyorum.
Murat bey, sizi aramızda her zaman görmek isteriz.Programlarımızı burdan takip edip, müsait olduğunuzda avlarımızda sizde görmekten mutluluk duyarız Uğur üstadım her zamanki gibi kalbinden geçenleri en güzel şekilde yansıtmayı başarmışsın, gerçekten çok güzel bir insansın Erhan abi kadroyu gördün, bu insanlarla memleketin en ücra köşesine bile hiç düşünmeden yola çıkarım, yeterki zamanlamayı herkese uyacak şekilde yapalım ki, bunun ne kadar zor olduğu malumundur
Murat Abi merhaba Dünde yüzyüze görüşme tanışma fırtsatı buldum seninle, senin gibi balık avı konusunda üstad bir abimide tanıyıp, sohbet etme fırsatı bulduğum için gerçekten mutluyum.. Belki bu sabahki organizasyona katılamadın ama, bundan sonraki olası organizasyonlar için müsait olursanız eğer senide aramızda görmekten mutlu oluruz abi :thumb: Saygılar...
Hayırlı akşamlar Deniz, iyi bir istirahatı hakettin Yahu Ferhat nerelerdesin sen, açtın konuyu tebrikleri bana kabul ettiriyorsun, konuna sahip çıksana kardeşim
Aklım hep sizlerdeydi ama benim acemileri sizin yanınıza getirmek istemedim, sonuçları kötü olabilirdi reeling reeling Abi koptu, çıktı bütün gün uğraştırdılar Bir hafta öncesinden bizimkilerle de sözleştiğimden bırakamadım. Bugün benim katıldığım iki organizasyon vardı. Artık bir daha ki sefere tek gelip güzel muhabbetinize zevkle katılacağım. :thumb: :thumb:
******************************** HİÇ BİR ÇIKAR VE ÖN YARGISIZ, ONCA GÜZEL İNSANIN BİR ARAYA GELEBİLMESİ VE O İNSANLARA MİSAFİR OLABİLMENİN MUTLULUK VE SEVİNCİ, VEDE İNSAN GİBİ İNSAN DEMEK BUYMUŞ, DİYEBİLMENİN MUTLULUĞUNA ERİŞEBİLMEK, DEDİĞİN GİBİ BUYMUŞ DEMEK....!
Valla olur mu olur Erkan Ancak bugün gördüğüm ki, yemlideki performansını at çekte de gösterdi:thumb: Hayırlı geceler Cihan
Size ve sohbetinize doyum olmaz ama bana müsade dostlar, av değil ama sonrasındaki alış veriş merkezi gezintimiz daha çok yordu Bu arada Sabri, nöbettesin ama telden yazamıyorsun ve için içini yiyor biliyorumidk hihi Sanada hayırı nöbetler, Cengizde hayinvalidesinde galiba, sesi çıkmıyor:laughing: Allah gülmekten ayırmasın, cümleten hayırlı geceler ve haftalar...