Sevgili Levent, asıl bizler sana teşekkür ederiz.Gerek efendiliğinle, gerek saygılı tavrınla sende bizim gönlümüzdeki yerini aldın. Biz büyük bir aileyiz derken, öylesine söylemiyorduk bu sözü Hep beraber nice keyifli avlarda buluşmak üzere...
Emrah kardeşim, bizlerde sizlerle birlikte olmaktan büyük keyif aldık. Eğer ki sizin için farklı olan bu av sisteminden keyif aldıysanız tüm emekler karşılığını bulmuş demektir. Ayrıca ne kadar usta bir turna avcısı olduğunu bilmeyen arkadaşlar olabilir.Ordaki hüner ve ustalığın sayesinde kırk yıllık boğaz avcısı gibiydin bugün, gerçekten tebrik ediyor, devamınıda diliyorum, afiyet olsun:hungry:
Arkadaşlar boğaz akıntısının az olması ve en az 250g kurşun ile atışları sevdiğimden gerekli aksiyonları yaratamadım idare edin
Teşekkür ederim İsa Abi, buraya ilk yazarken seni tanımadığımdan yaşına hürmeten saygısızlık olmasın diye abi diye hitap etmiştim sana ama bugün tanıştık hakikaten herşeyinle abimizmişsin Saygılar...
Yanında kim vardı cengiz'im iyi ki varsın ferhat'ım Yeni fotolar geldi mustafa yetişşş Yine kısa çıkmışım yaaabanghead banghead İnşallah başka org lara Emeğine sağlık isa:thumb: :thumb: Tevfik abi çok teşekkürler Düşüncelerine aynen katılıyorum deniz'im Helal olsun serkan'ım iyiki varsın Sen yokmusun sabri sennnn Daha dur ersin başlangıç yapıldı gerisi gelir Herşey helal hoş olsun levent'im nice orglara Erhan abi emrah iyiki geldiniz iyi ki sizleri tanıdık çok güzel muhabbetler yaptık galiba sık sık istanbul yolu gözükecek Ayağınıza yüreğinize sağlık
Herhalde deniz'im ne o öyle!! 150-200 g adamlar yapmıyorki beş yüz atar kamış kurşunbanghead :laughing: :laughing:
Abi alem adamsın var ya Allah razı olsun abicim bugün hiç yanımdan ayrılmadın yardımlarını hiç esirgemedin benden. Bu arada millet çay paralarını vermeden kaçtı haberin olsun
Aslında video kamerayı getirecektim bir daha ki sefere Lafımı olur cengiz'im ne güzel bir gün oldu herkes için bir daha ki sefere boş termos getiricem:laughing: :laughing: Valla ben gördüm fatih ama cengaver cengiz arabalara aldırmadan makaranın üstüne atlamaya kalkıştı şahidimhihi Bu arada şu net'in bu gün tutukluk yapası tuttu banghead banghead
Gökyüzündeki yıldızlarla, İstanbulda, boğazda buluştuğumuz bu güzel günde bize çok güzel anlar yaşatan, her zaman hafızamızda güzel anılar olarak kalacak, hizmet ve alâkada yarışan, ve o güzelim dişlilerini bizlerle paylaşarak büyük incelik gösteren güzel insanlara bizlere gösterdikleri misafirperliktenlikten dolayı sonsuz şükranlarımı sunar, bir başka birlikteliklerde tekrar buluşabilmek temenni ve duasıyla çok teşekkür ederim... iyiki varsınız... Mutlu olun, ama hep mutlu kalın... Sevgi ve Saygılarımla... mrsparkle :wave:
Erhan abi o sizin güzelliğiniz Tüm içtenliğimle yazıyorum tahminimden daha çok keyf aldım bu org'dan Ne iyi ettiniz geldiniz ne iyi ettiler herkes geldi
Arkadaşlar, resimlere baktıkça tekrar o anları yaşıyor gibi oluyorum Benim adıma unutamayacağım ve uzun süre hafızamda kalacak çok güzel bir anı oldu. Balık avı ile başlayan bu güzel dostlukların bir ömür boyu sürmesi dileğimle, sağolun varolun
Erhan abi tüm güzel dileklerine katılmakla birlikte, bu işin rövanşı körfezde olur inşallah, artık eşkina mı, yoksa mırmır mı bilmem, ona da siz karar verirsiniz