Tevfik abim, yorumun ve temennilerin için teşekkürler eksik olma Sadece bu av ve bizlerle birlikte olmak için İzmitten de dostlarımız geldi.İnşallah bir gün Bursadan sizlerde buralara teşrif edersiniz ve birlikte keyifli avlar ve sohbetlerde yaparız, saygı ve sevgilerimizle hoşçakalın
Selamün Aleyküm Bugünkü organizasyonda emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.. Hepinizin eline, ayağına, emeğine sağlık Sevgili Emrah ve Erhan Abi de sağolsun ta İzmit'ten gelip bu güzel güne renk kattılar.. Her hafta toplanamasak da arada böyle geniş çaplı organizasyonların keyfi bambaşka
Sanırım herkes yorgunluktan kendini yatağa zor attı Eeee biz eğlencemizi yaptık, sıra evdekilerde, hazırlanmış hadi bakalım diyorlar Sırada onların gönlünü yapmak var, bu alış veriş merkezlerinden nefret ediyorum yaidk
Eh Denizim, inşallah en kısa zamanda senide görürüz, heleki birde karadeniz kökenli hatun alırsan:laughing: :laughing: :laughing:
Selamun Aleyküm Bugün çok güzel çok eğlenceli çok keyifli birgün geçirdim emeği geçen herkeze çok teşekkür ediyorum haklarını helel etsinler.
İnsanın acemisi olmaz, balıkçının acemisi olur.. İnsanın hası vardır, o da sensin:thumb: Serkan bir dahaki sefere iş falan çıkmaz inşallah Sen helal et Serkan Ayağına sağlık..
Abi eve geldim bir duş aldım ve sonra Kanlıcaya tekrar geri gittimOtağtepe'ye götürdüm bizimkileri anca şimdi eve geldik gözümden uyku akıyor Otağtepe yi görmeyen varsa tavsiye ederim çok güzel İstanbul manzarası var
CÜmleten selamun aleyküm... Bugünkü organizasyonda emeği geçen herkese bende çok çok teşekkür ediyorum.. Gerçekten harika bir av sabahı oldu... Daha önce tanışıp yüzyüze görüşme fırsatı bulamadığım abilerimle, arkadaşlarımla tanışma fırsatı buldum, benim için çok güzel bir anı oldu bu organizasyon.. Bugünün bana en büyük getirisi; balık avına gönül vermiş siz değerli abiler ve arkadaşlarla muhabbet etmenin mutluluğu oldu.. resimlerde şahane çıkmış İnşallah bundan sonrada böyle güzel organizasyonlar yaparız hepbirlikte..hepiniz hakkınızı helal edin.. Saygılar, selamlar...
Balık dostları ailesi hepinize hayırlı akşamlar Süper bir ortamın olduğu keyifli saatlerin geçtiği süper bir organizasyon oldu:thumb: Resimleri rapor bölümüne yükledim,yükleyene kadar da öldüm yaaa Net'in kesilmesi gıcık etti beni Gelen gelemeyen tüm dostlar sağolsun varolsun. Aykut kardeşim ayrıca ufak bir rahatsızlığın varmış geçmiş olsun tekrar bir daha ki sefere görüşmek nasip olur inşallah Ben bir iki saat dışarıdayım dönüşte görüşmek üzere
Uzun bir aradan sonra seni tekrar görmek çok güzeldi dostum Ayrıca o fotoları burayada yapıştıman gerekiyor, kendi arşivimiz açısından
Selamünaleyküm.Bugünkü organizasyona katılan herkese çok teşekkür ederim.Sabahın köründe bu kadar güleryüzlü ve içten insanların birarada olduğu başka bir organizasyon görmemiştim bugüne kadar.Organizasyona katılan herkes elinden geldiğince birbirine yardım etti.Sabri Abinin yardım isteyen kimse var mı? diye defalarca seslenmesi hala kulaklarımda İsa Abide sağolsun ilk dakikadan son dakika arabayı çıkarmama kadar gözünü ayırmadı bizlerden.Deniz Üstadım sağolsun sorduk söyledi Şemsipaşa düğümünüde atıverdi şipşak :thumb: Fatih kardeşimlede o kadar yazıştık kısmet bugüneymiş tanıştık sonunda.Evden getirilen börekler,kekler,çaylar ve insanın içini ısıtan güleryüzlü sıcak muhabbetler çok güzeldi herhalde insan ancak kardeşine,abisine böyle muamele eder.Hepinizle tanışmaktan çok mutluyum abilerim,kardeşlerim inşallah yeni organizasyonlarda görüşmek üzere, hepinizin ayağına,diline yüreğine sağlık...
Herkese iyi akşamlar. Organizasyonda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim İstanbul ekibi ile çok güzel bir organizasyon yaptık.Aşırı derecede keyif aldım. Organizasyonun devamını bekliyorum. İlk olarak bu organizasyonu hazırlayan ve birbirinden neşeli insanlar ile tanışma fırsatını yakalamamızı sağlayan ve boğazda at-çek avlanma stilini bir öğretmen edasıyla anlatan saygıdeğer Deniz ve İsa abime,mükemmel börekler ve kekler ile ikmal desteği yapan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ferhat kardeşimin açıtığı raporun devamı olarak aşağıdaki resimleri beğeninize sunuyorum. Sanırım yakaladığım balık sayısı 4 veya 5 tir ama eve 12-13 balıkla geldim. Alçak gönüllü olup avını bizim ile paylaşan siz saygıdeğer ağabeylerime ve arkadaşlara teşekkür ederim. Ameliyat sırasında dişliden çıkanlar; İstavritin kafasını sindirmeden hayvanı kıyıya almışız. Marifetli adamımdır. Dişliler akşama hazırlanıyor. Herkese bol ve keyifli avlar dilerim. Bir dahaki org.da görüşmek ümidiyle. Saygılarımla...