Arkadaşlar, kek ve börekler fırında pişiyor, diğer hazırlıklarıda yapıp bende kaçarım. Herkese hayırlı geceler, rüyanızda at çek yapıp kendinizi fazla yormayın, yarına saklayın
Merhaba Emrah, sende uzak yoldan geleceksin, dikkatli ol, uykunu almaya çalış, sabah takıldığın yerde beni ararsın, HAYIRLI YOLCULUKLAR
Ferhat'ım hayırlı geceler İsa ben sabah cengiz ile yoldayım Zaten sabah oldu sayılır Bende gider herkese şimdiden rastgele arkadaşlar hayırlı geceler
selamun aleyküm cümleten hayırlı günler herkese fatih herkesten önce girmişin helal olsun bugünkü organizasyonda emeği geçen yada geçmeyen yüzünü bizden esirgemeyen bütün arkadaşlara abilerimize kardeşlerime teşekkür ederim hakkınızı helal edin saolun mükemmel bir gündü daha iyilerinde de buluşmak kısmet olur inşallah hakkınızı helal edin
Cümleten Selamun Aleyküm. Bugün için bütün dostlarıma abilerime kardeşlerime çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.Bugün ilk dişliyi almış olmamın mutluluğunu yaşadıminşallah devamını da getiririm...
Benim gibi bir acemi insandan yardımlarınızı hiç esirgemediğiniz için Allah bin kere razı olsun sizlerden.
Selamun Aleyküm Hayırlı Günler Cümleten ; Bugün gercekleştirilen organizasyonda emegi gecen ön ayak olan herkese teşekkürü bir borc biliyorum cok keyifli cok güzel bir gündü bi hatamız kusurumuz olduysa affola resimler birazdan geliyo...
Selamunaleykum Tüm balıkavı aleminin güzel insanlarına selam olsun, bu günkü muhteşem organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda da yeni ve güzel insanlarla tanıştık. Uykusuzluktan gözlerim kapanıyor ama değdi doğrusu, bana musade biraz dinlenip fotolara bakmak için tekrar geleeğim.
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
hayırlı günler sevgili dostlar.yine muhteşem bir gün geçirmişsiniz.çalıştığım için aranızda bulunamadım.inşl diğer avlarda aranızda olucam.ortam şahaneymiş gerçekten.Allah muhabbetinizi bozmasın.bol balıklı avlar sizin olsun.
Değerli balık avı dostları, bugüne kadar yapmış olduğumuz en geniş katılımlı ve keyifli organizasyonumuzu, kazasız belasız ve bereketli sayılabilecek bir ava daha imza atmanın mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikli amacı yeni katılan dostlarla tanışma ve kaynaşma olan organizasyonumuz, İzmitten gelip avımıza katılan dostlarımızla çok daha keyifli hale geldi.Gerçekten tahminlerimizden fazla keyifli bol muhabbetli ve bereketli bir av yaptık.O kadar çok isim var ki, unuttuğum olur korkusuyla tek tek zikretmeyeceğim ama avımıza katılan, evinden kek börek, çörek ve çay getiren, avımıza her türlü desteği veren tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ve sevgilerimi sunarım.Bir dahaki org.'da da görüşmek üzere, emeği geçen herkes hakkını helal etsin Bendeki resimlerin hepsini yüklüyorum, diğer resimlerde yolda geliyordur
Aslında o kadar keyifli anektodlar ve anılarla ayrıldık ki, yeri geldikçe aklımıza gelenleri paylaşacağız. Bu arada, teknik konularda ve rapala avcılığı konusunda, bu konuda acemi olan arkadaşlara adeta sevecen bir öğretmen edasıyla ders verip, doğru düzgün olta bile sallamayan Deniz kardeşime, her fırsata yardıma ihtiyacı olan var mı diye bağıran ve herkesin yardımına koşan Sabri kardeşime, hiç olta bile getirmeyip sadece bizleri görmeye gelen Erkan dostuma ayrı bir paragraf açmak ve teşekkür etmek lazım Kuruluş aşamasında zikrettiğimiz gibi; Amacımızın salt balık tutmak ve avımızın niceliğinden ziyade niteliğine önem verdiğimiz, dostlukların yapılan avlardan çok daha önemli olduğunu bu avla bir kez daha teyit edilmesinden son derece memnun oldum ve duygulandım.Dostlar hepinizi çok seviyorum, iyiki varsınız
Bu duygu ve düşünceleriniz içeriside, tüm dostluk ve arkadaşlıklarınız, güzel birliktelikleriniz her daim var olsun.:thumb: :thumb: İyi dileklerimle.