Eksik malzemesi ya da malzemeye ihtiyacı olan var mı arkadaşlar , şu an dışardayım eve geçmeden temin edeyim.
Sağolasın Onur herkez sanırım tam takır hazır kıta bekliyo kendi ihtiyaclarını tamamladıysan yeterli...
Ben tamamlayacam Ferhat takılma riskli fazla olan bölge olduğu için biraz sağlama alayım kendimi Hala geçerlidir eğer ihtiyacı olan arkadaş varsa ihtiyaçlarını alabilirim.
Selamün Aleyküm.. Sabah Mustafa Abi ile yine her zamanki gibi yollara düşüp, yine aynı mekanda kahvaltımızı ettikten sonra av yapacağımız bölgeye vardık Saat 7'ye doğru ilk atışlarımızda balıkları da çekince keyfimize diyecek yoktu ancak bölgedeki balıkçı profilinin ciddi manada sınırları zorlayıcı cinste olması çok kısa zamanda keyfimizi kaçırmaya yetti.. Takılmasıyıdı, bilmem nesiydi derken 3 4 balığı güç bela kenara çıkarabildikten sonra Mustafa Abi ile birbirimize baktığımız gibi takımları direk toplayıp yarınki bölgemize geçiş yaptık Daha doğrusu kaçtık Bizim bölgede yine kaşık rapala ile seyrek olarak balık alınıyor ancak balık boylarında gözle görülür derecede düşüş oldu açıkça ortada.. Özet geçmek gerekirse bugün pek keyif alamadık (inşallah yarın acısı çıkacak) ancak yine de 2 balık iadesinden sonra benim payıma düşen hasılat aşağıdadır..
Deniz abi tebrikler, yarına inşallah mekanı kapattığımızda daha neşeli bir av gerçekleştireceğimizi düşünüyorum
Bizde bugün, ben, Fatih ve Berkan abi şemsipaşa tarafındaydık, üç-beş nasibimize düşeni aldık... Daha doğrusu benim için birazda olsa boğazda avlanma acemiliğimi atmak açısından oldukça iyi oldu, havada güzeldi muhabbette iyiydi herzamanki gibi, arada birde balık gelince keyifli bir sabah avı oldu.. ek olarak forum üyelerimizden Murat abi ( murat303) ve Gürcan abi ile tanışma fırsatıda buldum bizim rapor, resimler falan Fatihte, yorgunluğunu attığında raporu paylaşır diye düşünüyorum Selamlar herkese...
**************************************** Maşallah keyifsiz böyleyse, kayifli nasıl olur acaba...!? yarın nasıl olacak, bazı şeyler...? börek çörek, neler lâzım... o güzel dişlileri mangal falan düşünüyormusun...
Balıkavı aleminin güzel insanları hepinize iyi hafta sonları Yukarıda Deniz kareşim gayet güzel özetlemiş, bende de resimdekilerden 6 adet var. Daha iyileri sizlerin olsun.
Abi inan okadar zor yazıyorum bazen yarım kalıyor yazdıklarım ama bukadar olur önce denizin ve senin eline sağlık misninanız ip iğneniz mustat olsunyalnız aynından bende bukadar deyip kolaya gitme foto eklede şenlenelim gaza gelelim daha iyileri rast gelsin
Berkley trılene max 0.28 mısıne var elımde.sızce ıyımıdır kardeslerım abılerım.makıneye baglayayım mı yoksa elındekı kalsın bosver mı dersınız
Deniz asker gibi dizmişsin, tebrikler. Sabah 5.30 da bizde eniştemle yarınki meradaydık. Seni gördüm sanırım avatardaki resimden tahmin edebildiğim kadarıyla ama aramızda mesafe vardı. Tanışma işini yarına bıraktım bende Balık seyrekti. Enişte dün kaşıkla 20 tane almış. Onu afiyetle yedik :hungry: bu sabahta patlatırız diye gittik ama toplamda 7 tane alabildik. 2 tane de saldık. Balık hem seyrekti hemde küçüktü. Yanımızda biri güzel bir palamut çekti. Çay sigara bol muhabbet geri döndük :thumb: